About Us

Kush jemi ?

Rent a car Led është një kompani me vendndodhje në Shqipëri e përqëndruar në biznesin e makinave me qera duke siguruar alternativa transporti të besueshme, të lira, të cilat ju mundësojnë të shkoni kudo pa pritur për autobuze, taksi, në çdo kohë.

Vizita në Shqipëri për turizëm ose udhëtim pune mund të bëhet shumë e thjeshtë dhe ju mund të shijoni këtë udhëtim më mirë me shërbimin e makinave me qera, si mundësi transporti.

Në punën tonë është e njohur rëndësia e klientit të kënaqur, sjelljet etike të biznesit dhe respekti përkundrejt njëri tjetrit.

Ne punojmë me këto parime dhe i përmbahen atyre në çdo kohë

Misioni

M

isioni ynë është sigurimi i shërbimeve miqësore, makinave ekonomike dhe të besueshme, dhe që e bën konsumatorin të vetëdijshëm se ne jemi zgjedhja më të mirë e makinave me qira.
Vizioni ynë është një e ardhme ku numri i makinave me qera tejkalojnë pronarët e makinave si një mënyrë me më përfitim, dhe të besueshme të transporti.
Ne vlerësojmë klientët tanë si partnerë të biznesit.
Ne jemi të përkushtuar për të ofruar cilësinë më të lartë të shërbimit ndaj tyre dhe do t'i trajtojmë qëllimet dhe objektivat e tyre si të tonat.
Ne do të përpiqemi për të fituar besnikërinë e klientëve tanë duke punuar për të ofruar më shumë se premtuar, duke qenë i sinqertë dhe i drejtë dhe për të ofruar një shërbim të jashtëzakonshëm të personalizuar që krijon një përvojë të këndshme të biznesit

Ndihuni të lirë të kontaktoni dhe të pyesni për marrjen e makinës me qera !


Ne besojmë dhe synojmë krijimin e një përvoje miqësore dhe harmonike në qeradhënien për klientët tanë !