Doni të rezervoni me telefon?

Telefono në: +355 69 20 777 98

Ne jemi këtu për të ndihmuar, për të siguruar një udhëtim të gëzuar plotësisht duke ngarë një makinë të besueshme.

Rezervoje!

Kontaktoni online ose me telefon për të bërë një rezervim.

Merre !

Merr në dorëzim makinën në vendin e përcaktuar gjatë rezervimit.

Shijoje !

Shijoni rehatinë e një makine të sigurte, ekonomike dhe kaloni mirë me të.

Kontaktoni këtuDisa nga makinat tona

Rent a Car Led:

MAKINA ME QERA NË SHQIPËRI

Nëse ju jeni në Shqipëri për biznes ose me pushime, ne kemi shërbimin më të përshtatshëm të makinave me qira për ju.

Qeramarrja e një makinë në Shqipëri mund të ju kursejnë kohë dhe para.

Ju nuk do të duhet të prisni një kohë të gjatë për një autobus, ose të paguani për një taksi.
Kaloni një pushim të paharrueshëm në Shqipëri, udhëtoni në një makinë të rehatshme, të sigurt dhe të besueshme me qira nga “Rent a Car Led”.

Makinat më të mira në Shqipëri, të gjitha për lehtësinë tuaj në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës, apo në vendndodhjen tuaj.